Sopimusvalmistus

Sopimusvalmistus

Suunnittelemme kanssasi teknisesti, toiminnallisesti ja visuaalisesti vahvat muoviset komponentit, joilla tuotteesi erottuu edukseen massasta.

Valitsemme materiaaliksi tuotteesi loppukäyttöön parhaiten sopivan muovin, teemme itse muotit testausta ja tuotantoa varten, ja valmistamme osat tehokkaasti sarjatyönä. Käytössäsi on alan johtava suomalainen materiaali-, suunnittelu- ja muovaustekninen osaaminen, jonka ainoa tavoite on tuottaa sinulle paremmin myyvä tuote.

Varmistamme toimitusvarmuuden ja kapasiteetin riittävyyden mm. sillä, että kaikki prosessimme on vähintään kahdennettu.

 

Suunnittelu

Suunnittelijamme ovat apunanne tuotteen kehityksessä.

Käytössämme on NX, NX I-deas ja Surfcam ohjelmistot joilla mallinnamme ja teemme työstöradat muoteille sekä valmistamillemme tuotteille. Näin tehden saamme kustannustehokkaan tuotteen.

 

Muottivalmistus

Valmistamme muotit itse, näin varmistamme tuotteiden hyvän mittatarkkuuden sekä sopivuuden. Materiaaleina puu, valumassa ja alumiini.

 

Tyhjiömuovaus eli alipainemuovaus

Käytössämme on 3 tyhjiömuovauskonetta, joilla pystymme valmistamaan tuotteita aina levykokoon 2800 x 1500 saakka, esim. kuvut, suojalevyt, kuoret, kuljetinpaletit yms.

 

Lämpömuovaus

Lämpömuovaamalla valmistamme mm. veneiden tuulilasit.

 

Mekaaninen työstö

Käytössämme on sekä 5- että 3- akselisia CNC-koneita, joilla pystymme koneistamaan mittatarkkoja osia.

 

UV-printtaus

Tuotannossamme on käytössä UV-väritulostimet 2030 x 3100 sekä 1250 x 2500 pöydillä. Tulostaminen valmistamillemme tuotteille on mahdollista tehdä esim PMMA, PC, PETg, PS ja ABS -levyille.

 

Johdinsarjat

Teemme sähkösarjoja alihankintana. Suunnittelemme ja valmistamme sähkösarjat asiakkaidemme toiveiden ja voimassa olevien standardien mukaisesti.

 

Kokoonpano

Suoritamme myös kokoonpanotyöta ja voimmekin tarjota asiakkaillemme ns. moduulitoimituksia, plug-play tyyliin.

Jätä soittopyyntö niin soitamme sinulle!