Yritys

Yritys

Aitoa muovia vuodesta 1967

Muoviura Oy on vuonna 1967 perustettu perheyritys, joka tarjoaa kerta- ja kestomuovituotteita suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin. Toimimme sopimusalihankkijana kaupan ja teollisuuden alalla.

Asiakastyytyväisyys on toimintamme perusta. Tuotekehityksemme on suunniteltu toimimaan yhdessä asiakkaan tuotekehityksen kanssa, jonka lopputuloksena valmistuvat vaativammatkin muoviosat. Nopea ja joustava muottien ja protojen valmistuksemme lyhentää asiakkaan tuotekehityksen läpimenoaikaa. Tukkupuolella palvelemme asiakkaitamme laajalla varastolla sekä parhailla ja pitkäaikaisilla edustuksilla.

Muoviura on myös pitkään toiminut seuraavien toimialojen sopimusvalmistajana: ajoneuvoteollisuus, veneteollisuus, kalusteteollisuus, kylmälaiteteollisuus, metalliteollisuus, konepajateollisuus, pakkausteollisuus, sairaalatarviketeollisuus, saniteettiteollisuus ja valaisinteollisuus. Asiakkaitamme ovat myös messurakentajat, myymäläkalustajat sekä valomainosten valmistajat.

Jatkuva tuotekehitys, korkea laatu ja ympäristotietoisuus antavat mahdollisuuden palvella asiakkaitamme kilpailukykyisesti. Muoviuralla on ISO 9001 laatujärjestelmän sertifiointi.

Valmistamamme tuotteet tehdään kestomuoveista ja kaikki tuotannossa syntyvä hukka rouhitaan tehtaallamme ja toimitetaan materiaalivalmistajille kierrätettäväksi.

Suunnittelijamme auttavat asiakasta valitsemaan muovimateriaalit ja osat, jotka soveltuvat ominaisuuksiensa puolesta lopulliseen tuotteeseen. Suunnittelemme, valmistamme ja huollamme muotit omalla muottiosastollamme, jotta voimme taata lopputuotteen korkean laadun. Tarvittaessa myös kokooonpanemme tuotteet asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Asiakas ei ainoastaan osta meiltä alihankintana muovituotteita, vaan kokonaisvaltaista osaamista suunnittelusta tuotantoon, kokoonpanoon ja valmiin tuotteen toimitukseen.

Pystymme valmistamaan tyhjiömuovattuja kappaleita aina 2800x1500x600mm kokoon asti. Viisiakseliset jyrsinkoneemme leikkavat kappaleet tarkasti koosta riippumatta.